Rapid este un club blestemat. Cel putin aceasta este concluzia la care a ajuns George Copos, dupa meciul cu Otelul, scor 3-3, cu un nou gol primit in finalul partidei si tot din vina portarului Edel.
Ieri, pe blogul personal, Copos a comentat cit se poate de plastic evolutia Rapidului: "De cind sint finantatorul acestei echipe, nu-mi amintesc sa mai fi vazut asa ceva. Cu toate ca am pornit in acest campionat sub cele mai favorabile auspicii, un sezon intreg am fost compromis de nenumaratele meciuri pe care le-am avut in mina si le-am pierdut in ultimele secunde!!! Nu cred in farmece, dar e cel putin straniu ce se intimpla cu noi... cum naiba "reusim" sa fim atit de constanti in aceste esecuri de ultima secunda???". In final, Copos il indeamna pe Razvan Lucescu sa fie "mai incisiv, mai autoritar cu jucatorii. Eleganta si bunatatea sa sint prost intelese de unii".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.