"Decarul" stelist a revenit intr-un meci oficial miercuri seara, in partida cu Ceahlaul, dupa ce in ianuarie a fost operat la genunchiul drept.
"Mi-era dor de teren, imi doream foarte mult sa joc si am avut o discutie cu Olaroiu ca, daca vom conduce cu 2-0 sau 3-0, sa intru si eu. Sper sa conducem cu 2-0 si pe FC National, sa intru si eu 20-30 de minute, sa mai joc apoi pana la final cateva meciuri si sa ajung din nou la echipa nationala. Normal ca m-am grabit sa-mi iau tricoul si sa joc", a spus Dica.

Fotbalistul a mai spus ca vrea sa-l ajute pe Vali Badea sa ia titlul de golgeter si l-a laudat pe brazilianul Elton. "Vali a avut ghinion cu Ceahlaul, putea sa marcheze un gol sau doua. Elton e un jucator valoros, lumea il iubeste si mai are de aratat foarte multe. Imi doresc sa revin cat mai repede la forma optima din 2006. Sper sa ajungem din nou in Liga, acolo ne intalnim cu cei mai valorosi jucatori", a spus Dica. Referitor la faptul ca adesea a fost asemanat cu fotbalistii brazilieni, Dica a spus: "Cum a fost cu doi brazilieni in echipa? Destul de bine. De fapt au fost chiar mai multi brazilieni. N-ati vazut ca unul dintre ei a dat si gol? L-am intrebat pe Petre Marin ce cauta in careu si mi-a spus ca are simtul portii foarte dezvoltat".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.