Fostul selectioner al echipei nationale, Gheorghe Hagi, a declarat, joi, la consfatuirea antrenorilor din Europa Centrala si de Est de la Centrul National si Academia de Fotbal Mogosoaia, ca raspunsul in ceea ce priveste o numire a sa ca antrenor la Steaua il poate da "altcineva".

"Eu sunt un antrenor liber, un om al fotbalului mai bine spus, care in momentul de fata si-a dorit aceasta vacanta. Legat de celelate speculatii care pot sa iasa, nu e normal ca eu sa vorbesc despre oferte in public, iar daca vor exista nu sunt eu in masura sa va dau raspunsul. Raspunsurile trebuie sa vi le dea cei care oferteaza, eu nu pot sa-mi fac oferte singur. Chiar daca veti cauta un raspuns, nu e la mine, e la altcineva", a spus Hagi, cand a fost intrebat daca va accepta o oferta de a antrena Steaua.

Fostul international s-a ferit sa comenteze situatia de la Steaua: "Nu pot comenta eu situatia de la Steaua. Din punctul omului din afara, care sta acasa si are vacanta de un an, nu pot eu sa-mi dau cu parerea in curtea altuia. Sunt altii care sunt acolo si care trebuie sa raspunda, sa raspunda intrebarilor dumneavoastra. Eu ca om al fotbalului, vad unele lucruri, le constat si din cand in cand mai imi dau o parere, chiar daca nu e mereu pe placul tuturor".

Hagi considera ca Steaua nu ar trebui ajunga sa se lupte pentru locul doi. "Mai ales pentru Steaua, niciodata! Victoria Stelei e alta. Nu e locul doi", este de parere tehnicianul.

Fostul antrenor al echipei nationale spune ca avea nevoie sa stea departe de fotbal o vreme. "Bineinteles ca voi reveni. Voi reveni la fotbal. in strainatate sau acasa. Vom vedea. Acum ma simt bine, aveam nevoie de aceasta vacanta. Trebuia sa fac acest lucru pentru ca 30 de ani am stat numai langa fotbal. Nu-mi fac probleme, voi sta si mai mult de un an. Ma uit si eu la fotbal sa vad cum e si cateodata e urat rau. Asta e, eu tot pe langa fotbal o sa fiu", a mai spus Hagi.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.