Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, joi, ca nu crede ca "prietenia" din ultima vreme dintre echipele rivale Dinamo si Steaua nu va fi de durata, cele doua formatii urmand sa se dusmaneasca din nou in scurt timp.

Referitor la faptul prietenia dintre cluburile Steaua si Dinamo din aceasta perioada, Dragomir a spus: "Nu e nicio infratire, maine se vor dusmani iar. Copos si Gigi Becali se pupau pe nas si pe urechi, ca sa nu spun pe gura ca domnul Basescu, iar dupa trei zile Becali a spus despre Copos ca e un comunist imputit. Acum cu fularul asta i-a ametit pe cei de la Dinamo, iar suporterii au scandat: «Du-te la Dinamo»".

Dragomir considera ca Gigi Becali nu merita sa fie tratat de fani ca la meciul cu Ceahlaul, scor 2-0, din etapa a XXXI-a a Ligii I. "Cum sa merite, cand bagi bani, iar aia care te injura intra si gratis? Steaua merita locul doi si Clujul e echipa buna, dar nu a batut pe Steaua", a precizat Dumitru Dragomir.

Presedintele LPF crede ca Becali "e baiat destept" pentru faptul s-a apropiat de rivalii din soseaua stefan cel Mare, scandand chiar sloganuri ale acestora. "inseamna ca e baiat destept, a fost o strategie ca sa se duca pe locul doi. Unde a gresit? Daca eram eu dansam si ca Shakira, numai ca acest campionat sa se fi derulat cinstit", a explicat Dragomir.

El este de parere ca si oficialii dinamovisti s-ar fi comportat ca Becali daca ar fi fost in situatia acestuia. "Pe Borcea il vad cu zece fulare la gat daca Dinamo are interes sa ajunga in cupele europene. Tampit sa fii sa nu te agati de un fir", a mentionat Dragomir.

seful Ligii a afirmat, in legatura cu scandalurile dintre conducatorii din fotbalul romanesc, ca acestea ar fi de competenta DNA-ului: "Ce ma intereseaza ca sunt injuraturi? Cei care declara sa fie cercetati. Cornel Penescu spune ca a dat bani la arbitri. DNA-ul atunci sa-l ia si sa-l intrebe, cui? Gigi Becali a spus ca are probe, dar a spus apoi ca proba lui e ce i-a spus Cornel Penescu, iar Penescu ca i-a spus Chita si tot asa..."

Dumitru Dragomir si-a manifestat nemultumirea in legatura cu faptul ca proiectul de lege propus de el "lancezeste". "Jandarmeria trebuie sa ii aresteze pe cei care gresesc. Am un proiect de lege la Senat care lancezeste, acum presedintele Senatului e la Cotroceni...Taracila n-are timp de asa ceva... Pe stadioane o sa se omoare in curand si o sa-i acuz public pe cei care au intarziat aceasta lege", a spus Dragomir.

Referitor la declaratiile lui George Copos, care a spus ca s-a infratit echipa militiei si echipa armatei, Dragomir a spus: "Declaratii frumoase facute de un fost comunist, ca si mine, ca si noi. Toti suntem fosti comunisti, doar am trait in era aia. Numai cine nu s-a schimbat e nebun".

Referitor la informatiile aparute intr-un cotidian central potrivit carora la hotelul presedintelui LPF, Crystal Palace, ar fi fost depozitata suma de 500.000 de euro promisa de Gigi Becali jucatorilor dinamovisti pentru victoria cu CFR Cluj, Dragomir a spus:

"O sa-i dau in judecata. Daca au ei dreptate le dau cinci milioane de euro, daca nu au sa-mi dea un milion. O sa cer la DIICOT si la DNA sa faca cercetari. Cer public Procuraturii sa vina sa il ia la intrebari, sa spuna de unde stie, ce stie. Am spus ca daca are dreptate ii dau doua milioane, nu daca am tinut banii, daca am participat la vreo discutie. Pai veniti cu povesti dintr-astea la mine, care sunt ros de rugina?", a spus Dragomir, care a continuat: "Daca s-o fi manjit Dinamo, ma doare pe mine in palarie. Ce stiu eu de asta? Daca te manjesti tu de rahat si miros colegii tai trebuie sa stiu eu?"

"Hotelul meu e institutie publica, acolo vin si hotii si banditii si elevatii si strainii, de-asta l-am facut sa castige fiul meu bani sa ies la pensie sa traiesc din pensie", a adaugat Dragomir.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.