Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, i-a criticat dur pe suporterii care au scandat impotriva sa la meciul cu Ceahlaul, scor 2-0, din etapa a XXXI-a a Ligii I, a spus ca de acum incolo se vor face abonamente doar la tribuna 0 si a calificat ceea ce s-a intamplat drept "manipulare".

"Tot ce am facut am facut pentru Steaua si familia mea Steaua. Daca n-au inteles, e problema lor. Daca nu vor sa inteleaga ca nu trebuie sa fie razboi decat intre jucatori si nu intre galerii... Daca ei nu au inteles cat m-am umilit pentru Steaua si m-am jertfit pentru Steaua sa ajunga pe locul doi... M-am jertfit cu riscuri, cu umilinta fata de Dinamo. Macar de ar fi strigat in pauza, dar ei o faceau in timpul meciului. Crezi ca jucatorilor le arde de joc cand le injuri patronul? Sa il injure pe patron in fiecare zi si sa-i incurajeze pe jucatori. Pana nu pun pancarte cu scuze, ei nu mai au prietenie cu mine. Pana nu isi cer scuze sefii de galerie. Ei latra si ursul merge, dar ei sunt catelusi, nu caini. Totul a portnit de la comunisti, ca am vazut ca era si Jean Pavel (n.r. - fostul lider al galeriei) pe acolo", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat ca nu va mai permite accesul lui Pavel pe Stadionul Steaua. "Sa vad eu daca mai intra el in casa mea. Ceea ce a fost la Steaua a fost manipulare. L-am mai dat eu odata afara si cand nu eram atat de puternic la Steaua. De acum incolo sa fie la 100 de metri distanta de stadion si persona non grata. De-acum incolo nu se mai fac abonamente la Steaua, ca mie nu-mi place decat cu bilete. Fac abonamente la tribuna 0, iar la peluze cu bilete electronice, ii filmez si ii dau in judecata. sase sapte luni la puscarie, ca nu vreau sa stea mult", a explicat Becali.

Finantatorul stelist a subliniat ca s-a jertfit pentru Steaua ca sa fie pace intre galerii. "Pe ei nu ii intereseaza de Steaua, ci sa se bata intre ei. Vreau civilizatie in Ghencea, nu vagabondeala. Jucam cu portile inchise in tara si cu ele deschise afara. Atunci or sa vina suporterii adevarati ai Stelei, din provincie. Ei zic ca sunt Steaua. Daca sunt ei Steaua, m-am jertfit ca sa fie ei pe locul doi, mi-am dat eu viata, banii, nopti nedormite si umilinta", a adaugat Becali.

Referitor la declaratiile atacantului stelist Nicolae Dica, care i-a cerut sa-l aduca inapoi pe fostul manager general Mihai Stoica, Becali a raspuns: "Lasa, ca nu-mi spune Dica mie! Habar n-are el! Daca-mi cere asta, inseamna ca are mentalitate comunista. Daca spune ca eu am orgolii cu angajatii. Eu ii dau afara si gata. si Meme a avut mentalitate comunista ca a zis ca ceea ce a facut a fost pentru Steaua", a completat finantatorul stelist.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.