Iuliu Muresan acuza hegemonia Bucurestiului si faptul ca meciul cu Dinamo s-a decis la faultul lui Blay

Faza din minutul 27, cind Sousa a fost faultat in interiorul careului de Blay e considerata a fi momentul decisiv al meciului Dinamo - CFR de catre Iuliu Muresan. Nici programarea celei mai importante partide a etapei, in prima zi a acesteia, nu a ramas nesanctionata de oficialul ardelenilor.

"A fost penalty clar, la scorul de 0-0. Nu ni s-a dat, nu am mai putut sa intoarcem soarta meciului. Nu e prima oara cind Coltescu ne dezavantajeaza cu Dinamo. Probabil si de asta nu putem sa ajungem acolo sus. Am invatat anul acesta ca un meci este decis de foarte multe lucruri marunte. Asa de marunte, ca nimeni nu pare sa le mai bage in seama. De exemplu, noi am jucat dupa doar doua zile de odihna. Asta e! Daca nu sintem din Bucuresti, sa fim si noi prezenti acolo cind se stabilesc televizarile, suferim!", a declarat presedintele feroviarilor ardeleni.

Odata cu epuizarea sanselor pentru locul doi, gindurile conducatorului clujean se indreapta acum spre Cupa UEFA: "Acum trebuie sa tragem tare pentru locul trei. Ne mai trebuie un egal si doua victorii. Cred ca asta e tot ce mai putem obtine, pentru ca Steaua e greu sa mai piarda pina la final"

CRISTIANO BERGODI (antrenor CFR Cluj): Am facut o prima repriza buna. in a doua, nu se putea mai mult. Am avut trei ocazii mari, printre care o bara si un penalty clar, la Sousa. Cred, totusi, ca ne-am descurcat. Era greu sa repetam meciul cu Rapid. Nici egalul nu ne ajuta, decit poate pentru Cupa UEFA. Oricum, cred ca 100% mergem in UEFA.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.