UTA a cistigat detasat cu Pandurii si asteapta cu moralul ridicat intilnirea de foc cu Poli Timisoara, de peste doua etape UTA a cistigat detasat cu Pandurii si asteapta cu moralul ridicat intilnirea de foc cu Poli Timisoara, de peste doua etape

In prima repriza a fost simplu. Cu 26 de minute inainte, UTA si Pandurii se intilneau intr-o partida importanta, mai ales pentru gazde. Dupa alte sase minute aradenii presau, iar oaspetii isi faceau obisnuitul joc semi-defensiv. Cind mai erau doar 15 minute ramase pina la pauza, oaspetii lanseaza primele contraatacuri mai periculoase, care, insa, se opresc departe de poarta lui Mirne.

Minutele premergatoare o gasesc pe UTA in atac, destul de periculoasa, insa aradenilor le lipseste calmul la finalizare. Care vine, totusi, in minutul 26. Cursa buna pe banda dreapta a juniorului Hora, centrare in careu si mingea ajunge la Viorel Simion. Iar atacantul lui Lacatus reuseste faza meciului. isi ridica usor mingea, urmeaza o semi-intoarcere, urmata de un sut letal pentru bosniacul Guso. La citeva minute dupa capodopera, se remarca in defensiva Balan, dar mai ales Chirita, care au interventii reusite in preajma propriului careu.

A doua parte a fost mult mai spectaculoasa. Mai intii Edson face 2-0, dupa o gafa in lant a Pandurilor. Dupa aceea, Eugen Neagoe isi schimba ambii atacanti, in acelasi minut. Guso cerseste si el putina atentie si trimite cu un gest imbibat de lene mingea in aut, la o faza simpla de joc. De aici a pornit faza golului trei, marcat tot de Edson, care o salveaza pe UTA si deschide derby-ul cu Poli Timisoara.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.