Gigi Becali nu mai vorbeste despre Cosmin Olaroiu cu aceeasi caldura cu care vorbea la inceputul sezonului. Finantatorul echipei din Ghencea a declarat ca ii va da drumul antrenorului sa plece din Ghencea in cazul in care acesta va primi vreo oferta.
Totodata, Becali a negat ca Olaroiu ar fi dorit la Dinamo Kiev: "Asta e o poveste, o inventie. As fi aflat daca Olaroiu avea vreo oferta". Seful Stelei a mentionat ca este greu sa il aduca pe Hagi la echipa, deoarece "Regele" vrea salariu foarte mare.

Intre doua declaratii prin care a pus presiune pe Dinamo si pe Cristi Borcea, Gigi Becali si-a gasit timp sa vorbeasca si despre propria echipa. Invitat la emisiunea "Nasul", pe B1TV, finantatorul "ros-albastrilor" a comentat zvonurile potrivit carora Cosmin Olaroiu are o oferta de la Dinamo Kiev si va pleca din vara in Ucraina. "Oferta asta de la Dinamo Kiev este o poveste, o inventie. Olaroiu nu are nici o oferta, pentru ca sunt sigur ca mi-ar fi spus in momentul urmator", a declarat Becali.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.