Jucatorii Stelei si-au exprimat indignarea, intr-un material dat publicitatii pe site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea, fata de comportamentul antrenorului echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, in ceea ce-i priveste pe unii dintre ei.
"Pe unii dintre noi ne-a injurat dupa meci pe tunel. ii intelegem supararea pana la un punct, dar ce vina am avut noi? Am venit la Urziceni sa jucam fotbal si sa castigam cele trei puncte. Am facut-o pe merit si pe munca noastra. S-a vazut si in timpul jocului ca Steaua a fost echipa care a controlat meciul, care a ratat mai multe ocazii. Nu e normal ca antrenorul echipei adverse, cu atat mai mult fost jucator al Stelei, sa ne adreseze cuvintele urate de la finalul jocului", sustine un jucator stelist.

Autorul afirmatiilor de mai sus, care nu este nominalizat, continua si il intreaba pe Dan Petrescu daca a fost stelist si atunci cand a sarutat steagul Rapidului: "Zice domnul Dan Petrescu ca e mai stelist decat toti cei de la Steaua. Am putea sa fim si noi rautaciosi si sa il intrebam daca era la fel de stelist atunci cand pupa steagul Rapidului in urma cu cativa ani? Credem totusi ca nu este decat o manifestare specifica varstei, noi crezand in continuare ca menirea unui antrenor este sa fie exemplu de comportament pentru toti jucatorii, indiferent de echipa din care acestia fac parte".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.