Echipa lui Razvan Rat si Ciprian Marica are sanse pur teoretice la titlu, dupa infrangerea inregistrata duminica pe teren propriu, 1-2, cu FC Harkov
Mircea Lucescu poate spune adio titlului in Ucraina. sahtior Donetk, echipa cu care nu a ratat niciun trofeu de campioana de la venirea sa, in 2004, pare ca a pierdut orice sansa de a mai prinde din urma liderul Dinamo Kiev. Fara Marica, tinut pe banca de rezerve, elevii lui Lucescu au pierdut in ultima etapa, 1-2, cu FC Harkov, si se afla la sase puncte in urma liderului din Kiev, cu cinci runde inainte de finalul campionatului.

Doua penalty-uri au ratat jucatorii lui sahtior impotriva lui FC Harkov, apropiind decisiv titlul de campioana de Kiev. Sub privirile lui Marica, nefolosit din cauza conflictului cu Mircea Lucescu, FC Harkov a deschis scorul in fata lui sahtior din minutul 9, cand Sokolenko l-a invins pe Shust. A urmat un penalty primit de sahtior, ratat insa de Srna. Repriza secunda s-a desfasurat dupa acelasi scenariu. Gol Harkov in minutul 52, alt penalty ratat de echipa din Donetk, 10 minute mai tarziu, de aceasta data de Elano.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.