Pentru a fi siguri ca nu rateaza Europa, rapidistii au depus cererea de inscriere in Cupa Intertoto.
Ieri, Florin Prunea (directorul Departamentului de Relatii Internationale din FRF) a declarat ca nu stie daca solicitarea giulestenilor va fi acceptata, pentru ca aceasta trebuia facuta inca de acum trei luni: "Eu am stabilit la inceputul anului ca data limita pentru depunerea cererilor de inscriere sa fie 26 februarie. Din cele zece cluburi inscrise, trei au depasit termenul.

Este vorba de FC Vaslui, Unirea Urziceni si FC Rapid. Voi informa Comitetul Executiv al FRF, care va avea loc joi, si el va decide daca vom accepta si aceste trei cluburi care au depus cereri dupa termenul limita". Constantin Zotta a explicat de ce s-a inscris Rapid in Intertoto: "Noi am acumulat foarte multe puncte in Cupa UEFA si acestea ne-ar ajuta sa fim capi de serie. Din aceasta pozitie, am avea un parcurs destul de usor pentru calificarea in grupele Cupei UEFA".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.