Spre deosebire de Dinamo, care a avut in Lobont un goalkeeper de nadejde, in acest final de sezon, Rapidul a ratat sansa de a prinde podiumul in special din cauza celor trei portari avuti la dispozitie.

Coman a gafat impardonabil cu Vaslui si Steaua, Edel a fost caraghios in derby-ul cu Dinamo, a incasat un gol ridicol cu Farul si s-a umplut de penibil la Cluj, iar rezerva-rezervelor, Marinescu, s-a facut de ris in meciul de la Bistrita. Ultima batalie importanta pierduta de Rapid a avut loc simbata, la Cluj, intr-un meci in care giulestenii au izbutit sa inscrie doua goluri, insa au primit trei, toate reusitele CFR-ului sosind pe fondul unor erori de neiertat facute de camerunezo-armeanul Edel. Parca niciodata in istoria clubului giulestean, Rapidul nu s-a confruntat cu o asemenea criza la nivelul portarilor. In ultimele opt etape de campionat, echipa lui Razvan Lucescu a pierdut 13 puncte, aproape jumatate dintre ele fiind "mincate" de Edel.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.