Multipla campioana a renuntat la tehnicianul Matei Stanei.
Actual consilier prezidential, Mariana Bitang, a parasit lotul olimpic de gimnastica in urma unei escapade la discoteca a Catalinei Ponor&Co., ce a avut ca urmare desfiintarea echipei si trimiterea sportivelor sa se pregateasca la cluburi. Dupa aproape doi ani, Bitang revine in sala pentru a o antrena pe cea care a lasat-o, pentru o perioada, "somera".

"Nu aveam nici un gind sa-mi schimb antrenorul, insa domnul Matei Stanei mi-a zis ca nu ma mai poate antrena din cauza unor probleme de sanatate. Dupa ce am aflat ca se hraneste cu pastile, m-am speriat. Are 62 de ani, iar sanatatea ii mai joaca feste. Nu vreau sa pateasca ceva in sala si sa-l am pe constiinta. Nu am avut incotro si a trebuit sa-mi gasesc un alt antrenor. Cum cu domnul Forminte nu ma inteleg, nu mai ramasese decit varianta Mariana Bitang-Octavian Bellu, antrenorii cu care eu am cunoscut gloria. Sint cei mai buni", a spus Catalina Ponor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.