Povestea non-combatului anumitor jucatori ardeleni in meciul cu Steaua capata noi valente. Ieri, Romeo Surdu a dezvaluit ca el a fost cel care i-a anuntat pe oficiali ca unii clujeni au fost cumparati pentru a nu-si apara corect sansele, iar cei trei asupra carora planau suspiciuni isi acuza colegul ca le-a stricat imaginea.

Prinsa la mijloc, conducerea nu mai stie cum sa reactioneze, parind a fi depasita de evenimente

CFR Cluj nu isi mai poate reveni dupa scandalul de la meciul cu Steaua, atunci cind au aparut suspiciunile ca anumiti jucatori clujeni au trintit meciul in favoarea Stelei. Astfel, conducerea clujeana pare ca nu stie cum sa gestioneze o asemenea criza, imbinind masurile oficiale, de suprafata, care vor sa diminueze impactul scandalului, cu adevarate masuri justitiare ce se petrec in interiorul echipei.

Mai exact, conducerea ardelenilor a refuzat sa faca orice fel de invinuire oficiala asupra celor trei jucatori exilati in urma cu doua zile la echipa de juniori, chiar reprimindu-i in rindul echipei mari. insa tensiunile sint in plina ascensiune, dupa ce au inceput certurile intre jucatori. Mai exact, Romeo Surdu a fost acuzat de cei patru ca el ar fi declansat totul. "Surdu mi-a zis ca are informatii de la Bucures ti care sugereaza ca anumiti jucatori ar vinde meciul cu Steaua. Cum nu era singurul semnal pe care il aveam, i-am zis antrenorului Bergodi sa poarte o discutie cu toti la antrenament si sa le explice situatia", a declarat presedintele ardelenilor.

Dupa infringerea cu Steaua, insa, lucrurile au luat-o razna. Patru jucatori exclusi din lot, iar, dupa citeva zile, exilati la juniori, pentru ca, intre timp, sa reintre in gratiile conducerii. insa doar formal sustine fostul capitan, Alin Minteuan. "Nu s-au linistit deloc lucrurile, cei trei au fost chemati de fapt pentru o discutie de ultima ora, inainte de antrenament. Cum sa se linis- teasca, cind primim atitea mesaje de amenintare. Pentru noi totul s-a terminat. Nu vom scapa de imaginea pe care o avem".

Maftei poate juca

Pentru partida cu CFR, Razvan Lucescu nu se poate baza pe Dani Coman si pe Ionel Ganea, dar a primit si o veste buna: il poate utiliza pe capitanul Vasile Maftei. Acesta a suferit o accidentare in partida cu Dinamo si a fost indisponibil la meciul de la Bistrita, iar la cel cu Poli Iasi a jucat numai in prima repriza, fiind schimbat la pauza cu Perja.

GEORGE COPOS: Daca vom pierde puncte la Cluj, asa cum s-a intimplat la Bistrita sau la Vaslui, le voi propune jucatorilor mei sa se lase de fotbal si sa devina agricultori

"Becali e un mare actor"

Atacat in ultima perioada dur de Gigi Becali, patronul Rapidului, George Copos, a iesit la rampa tinind sa-i raspunda latifundiarului din Pipera. Acesta l-a acuzat pe finantatorul giulestenilor ca l-ar fi sunat dupa finalul partidei dintre Milan si Manchester United din semifinalele Ligii Campionilor sa iasa in strada si sa se bucure ca Dinamo nu va intra direct in grupe. "Becali este un mare actor, ce sa fac eu la 12 noaptea pe strazi? Face numai show-uri ieftine pe fiecare zi. El, inaintea fiecarui meci pe care il disputa Steaua, cumpara si vinde jucatori", a declarat Copos.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.