Elton pare sa fi iesit definitiv din calculele antrenorului Cosmin Olaroiu, desi a aratat, in citeva rinduri, ca este un fotbalist care poate face diferenta.

Dupa un debut cu gol, in partida cu FC Arges, jucatorul cariocas a intrat incet-incet intr-un con de umbra. in partida de la Urziceni, in locul brazilianului va aparea din nou Marius Croitoru

Suma: 1,3 milioane de euro. Cea mai mare suma platita pentru un fotbalist care a venit in campionatul Romaniei. Elton, Corinthians. Adus de fostul manager general, Mihai Stoica, si prezentat drept un fotbalist care va face istorie in campionatul nostru, brazilianul de 1,58 de centimetri pare ca are zilele numarate in Ghencea. Asta pentru ca antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, nu pare deloc incintat de Elton, el lasindu-l in mod constant pe banca de rezerve a ros-albastrilor.

Brazilianul nu va intra nici in partida cu Urziceni, el fiind din nou sarit din schema, motivele fiind unele legate si de aducerea sa la echipa de Mihai Stoica. Surse din cadrul clubului sustin ca Oli si MM s-au contrat destul de dur pe marginea nefolosirii brazilianului in primul unsprezece la ultimele partide ale Stelei, acesta fiind unul dintre motivele pentru care relatiile dinte cei doi s-au racit. Elton a parut destul de abatut la ultimul antrenament al echipei campioane, el simtind ca viitorul sau nu mai este legat de Steaua, odata cu plecarea lui Mihai Stoica.

Pe de alta parte, un fotbalist care a intrat in gratiile lui Cosmin Olaroiu este Marius Croitoru. Adus de la Vaslui la dorinta antrenorului stelist, Croitoru s-a acomodat mai greu cu cerintele clubului din Ghencea, insa el a aparut titular in ultimele trei meciuri ale echipei finantate de Gigi Becali, semn ca a intrat in ritmul cerut de Oli. Faptul ca mijlocasul stelist e unul dintre preferatii lui Olaroiu se vede si din atentia pe care i-o acorda Olaroiu la antrenamente, acolo unde-l incurajeaza sau ii arata cum sa se aseze in teren la anumite faze de joc. Surse din interiorul clubului sustin ca Marius Croitoru va incepe titular si partida cu Unirea Urziceni.

Praf in ochi

Dupa ce a anuntat cu surle si trimbite ca are probe conform carora cei de la Cluj, prin intermediul lui Viorel Ilinca, presedintele Urziceniului, au incercat sa cumpere trei jucatori ai celor de la FC Arges inaintea meciului dintre CFR si pitesteni, finantatorul Stelei, Gigi Becali, continua cu acuzatiile. Oficialul stelist a declarat ca are probe clare in sprijinul ideii ca "cei de la CFR Cluj vor sa-mi strice imaginea, in perspectiva alegerilor, si dau bani pentru a reusi ca termine acest campionat pe locul doi". De asemenea, Gigi Becali a precizat si de unde detine informatiile acuzatoare, spunind ca patronul echipei FC Arges, Cornel Penescu, e omul care i-a confirmat banuielile.

"Viorel Ilinca s-a intilnit cu Alin Chita (n.r. - unul dintre fotbalistii Argesului) in centrul Pitestiului. Jucatorul mi-a spus acest lucru", a spus Penescu. intrebat daca va prezenta dovezi in fata Comisiei de Disciplina, in cazul in care va fi chemat, Gigi Becali a declarat: "Chiar daca as avea dovezi, tot nu as iesi in fata cu ele, pentru ca nu vreau sa le fac rau oamenilor. Am vrut doar sa le aduc aminte celor de la CFR ca nu este normal sa ma acuze pe mine de ceva necurat, atita vreme cit ei fac masinatiuni din astea".

"Vrem probele!"

Dumitru Dragomir a cerut deschiderea unei anchete pe marginea acuzatiilor lui Gigi: "Sa vina cu probe. Daca nu, intervin procuratura si politia. Daca nu, ii mai dam o amenda. Declaratiile astea fac rau altora". Pentru ca dosarul sa ajunga la Comisia de Discplina, LPF trebuie sa se autosesizeze.

EXPLICAtIE. "N-am fost sesizati inca"

Secretarul Comisiei de Disciplina a FRF, Mircea Cezar Ionescu, a declarat ieri ca forul pe care il reprezinta asteapta sa fie sesizat de secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, sau de cel al FRF, Adalbert Kassai, pentru a putea incepe judecarea afirmatiilor facute de Gigi Becali. "Vom vedea luni, cel mai probabil. Asteptam un ordin, pentru ca doar asa se poate face sesizarea. E gresita formularea ca membrii Comisiei se vor autosesiza", a afirmat Ionescu, care l-a contrazis pe seful Ligii, Mitica Dragomir, care afirmase ca nu e nevoie de interventia Procuraturii in acest caz.

Stancu vrea sa inscrie

Una dintre principalele tinte ale Stelei din campania de transferuri planuita la vara, Bogdan Stancu afirma ca nu se sperie de Goian si compania. "Chiar daca exista o presiune mare pe umerii nostri, eu sint optimist si cred ca am mai pastrat si pentru stelisti un gol", a precizat, ieri, atacantul ialomitean in virsta de 19 ani.

Vitca: 450.000 de euro

Desi presedintele celor de la Otelul Galati, Marius Stan, declara zilele trecute ca dorinta lui Gigi Becali de a cumpara trei dintre jucatorii sai, a fost doar praf in ochi, ieri, finantatorul Stelei si-a expus punctul de vedere. "Cum sa fie cacealma? ii vreau pe Vitca si pe Szekely. Pe portar ofer 450.000 de euro, dar Marius Stan vrea 500.000. Pe Szekely nu dau un million, asa cum mi-a cerut. Cit priveste informatia ca i-am propus lui Marius Stan sa vina presedinte la Steaua, nu e nimic adevarat", a spus patronul ros-albastrilor.

"Nu vom pierde!"

Capitanul Urziceniului, Bogdan Mara, a declarat ca la echipa sa nu vor plana niciodata suspiciuni asupra vreunui meci: "Nu se pune problema vreodata despre ceva necurat la Urziceni! Sa nu uitam ca sintem neinvinsi de opt etape, dar, pentru a ne indeplini noul obiectiv, trebuie cistigate cit mai multe meciuri pina la sfirsitul sezonului. Sint sigur ca nu vom pierde contra Stelei".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.