In stefan cel Mare, transferurile si bugetul pentru sezonul viitor se vor fixa imediat dupa tragerea la sorti, in urma careia echipa antrenata de Mircea Rednic va vedea care este adversarul ce trebuie depasit pentru a intra in grupele Champions League.

In functie de aceasta se va hotari cine pleaca si cine trebuie adus. O formatie mai slab cotata ar da unda verde unui mercato agresiv in Groapa.

Debusolare! Aceasta a fost starea de spirit in stefan cel Mare dupa ce Manchester United a fost umilita de AC Milan, iar elevii lui Rednic au fost trimisi in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Imediat, actionarii au dat ordinul de lupta si au spus ca aceasta calificare trebuie obtinuta pe teren. Mircea Rednic a mers pe aceeasi idee, iar in momentul in care a fost intrebat de strategie, tehnicianul a declarat: "E prea devreme acum pentru a vorbi de transferuri. Am hotarit ca acest subiect legat de aducerea de fotbalisti sa fie discutat imediat dupa tragerea la sorti. Atunci vom vedea cu cine jucam si ne vom face socoteli".

Actionarii au deja o strategie care va fi pusa in practica imediat dupa ce urnele vor desemna adversarul contra caruia ciinii vor lupta pentru un loc la masa bogatilor. in cazul in care sortii le vor scoate in cale o superputere precum Arsenal, Real, Liverpool sau Milan, investitiile nu vor fi asa de insemnate, posibilitatea ca aceste formatii sa fie depasite fiind considerata foarte mica. in schimb, daca dinamovistii vor fi mai norocosi, iar oponentul din turul trei va fi unul accesibil, atunci conducatorii sint dispusi sa riste intr-un mercato puternic.

Echipe in compania carora Dinamo ar putea avea sanse sint Levski, Fenerbahce, Slovan Liberec sau chiar Dinamo Kiev ori sahtior Donetk. Acelasi calcul este valabil si in cazul vinzarii de jucatori, fiind posibila cedarea unor fotbalisti cu oferte, daca ros- albii dau de o formatie de neinvins in turul preliminar.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.