Cel mai in forma jucator al Rapidului, atacantul Ianis Zicu, va ajunge, cel mai probabil, la sahtior Donetk. Transferul se va perfecta la vara, cand ii expira imprumutul de la Inter in Giulesti.

Trecutul dinamovist al lui Ianis Zicu a atarnat ca o piatra de moara de gatul lui, l-a inceputul aventurii in Giulesti. Cel considerat in urma cu ceva vreme urmasul lui Hagi s-a impus la echipa antrenata de Razvan Lucescu. A devenit golgeterul Rapidului si a ajuns la prima reprezentativa, fiind titularizat de Piturca in partida cu Luxemburg.

Fotbalistul apartine de Inter Milano

Din pacate pentru "visinii", imprumutul machedonului sub Podul Grant expira la vara. George Copos a incercat, fara succes, sa-l convinga pe boss-ul lui Inter, Massimo Moratti, sa prelungeasca intelegerea. Patronul Rapidului a avut mai multe runde esuate de negocieri la Milano.

Pe fir a intrat Mircea Lucescu, antrenorul lui sahtior dorindu-l pe Zicu pentru sezonul viitor. Lucescu este prieten cu Moratti si a pus o vorba buna anul trecut, atunci cand atacantul a fost deturnat din "Groapa" spre Giulesti. Acum, iminenta plecare a lui Razvan de la Rapid il face pe tehnicianul roman sa-l doreasca pe Ianis Zicu la Donetk.

Pretentiile financiare ale italienilor pot fi usor satisfacute de potentul proprietar al "mine-rilor", Rinat Ahmetov. Mai ales ca Lucescu senior este tentat sa-i dea drumul sa plece brazilianului Elano, fotbalist de acelasi profil.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.