Component de baza al formatiei CFR Cluj in ultimii doi ani, Adrian Anca a cazut in dizgratia conducatorilor echipei ardelene. Acestia ii imputa slaba evolutie din meciul cu Steaua

Trimis la juniorii lui CFR Cluj, atacantul ocupantei locului secund, Adrian Anca, se jura ca nu a fost contactat de nimeni pentru a nu-si apara corect sansele in meciul cu Steaua. Fotbalistul spune ca a primit amenintari cu moartea, in urma incidentelor din ultimele zile si ii avertizeaza pe cei care ii vor raul ca si-a procurat arme pentru a se proteja.

Click!: Adrian, cum comentezi decizia sefilor de a te trimite la echipa de juniori?

Adrian Anca: Ce sa mai spun? Eu imi sustin nevinovatia. Nu m-a contactat nimeni, va jur ca nu m-a sunat nimeni sa trantesc meciul cu Steaua. Am deranjat prea multa lume. Lovind in noi, stiau ca, practic, lovesc in echipa!

Iuliu Muresan a spus ca saptamana viitoare veti fi reprimiti in lot.

Da? inseamna ca asa e, insa nu ma incalzeste cu nimic, pentru ca numele mi-a fost aso-ciat cu lucruri murda-re. Voi lupta sa dovedesc ca sunt nevinovat. ii cer sprijinul lui Dumitru Dragomir, pentru ca el stie ca suntem curati. Este clar, scandalul a pornit de la Bucuresti, iar cand se va afla adevarul, va iesi un scandal imens. Sunt sigur!

Este adevarat ca ai primit mesaje de amenintare?

Da, asa este! Am fost avertizat sa fiu atent pe unde merg, ca mi se vor rupe picioarele. Vreau sa le transmit celor care ma urmaresc faptul ca am armele la mine si ii astept!

Mitica: «Cineva a vrut raul Clujului»

Dumitru Dragomir spune ca nu are cum sa-i ajute pe cei trei fotbalisti de la CFR, trimisi la echipa de juniori a clubului. "Este o mare prostie. LPF nu are de ce sa se implice. Dupa parerea mea, cineva a vrut raul celor de la CFR. Nu stiu cine, dar strategia Stelei a fost foarte buna si a reusit", a comentat seful LPF.

Trimisi la juniori

Adrian Anca, Cristian Coroian si Vasile Jula au fost trimisi sa se pregateasca alaturi de echipa de juniori a clujenilor. Singurul care a scapat de sanctiune a fost Alin Minteuan, reprimit in lotul lui Bergodi.

Cei patru fotbalisti au fost exclusi din echipa inaintea jocului cu FC Arges, fiind suspectati ca nu si-au aparat corect sansele in meciul cu Steaua. Jucatorii ardeleni au avut ieri dimineata discutii particulare cu presedintele Iuliu Muresan, caruia i-au spus faptul ca sunt gata sa se supuna testului cu detectorul de minciuni, pentru ca nu au nimic de ascuns.

"Decizia pe care am luat-o astazi (n.r. ieri) nu este nici un fel de pedeapsa. Cei trei jucatori aveau nevoie de liniste si i-am trimis la juniori, pentru a se detasa putin de tot scandalul acesta care s-a facut in jurul lor", ne-a declarat presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan (foto). Acesta considera ca cei trei nu puteau face parte din lotul pregatit de Cristiano Bergodi pentru meciul cu Rapid si spune ca l-a "iertat" pe Alin Minteuan in urma unei "discutii barbatesti, intre patru ochi".

Jula: «N-am luat bani!»

Capitanul "ceferistilor" a respins categoric toate acuzatiile care i s-au adus si a marturisit ca iubeste echipa si planuia sa-si incheie cariera la Cluj. "Nu m-am bagat in ceva asa de
murdar, pentru ca putini stiu cate am facut eu pentru echipa asta. Ma gandeam chiar sa primesc o functie in cadrul clubului dupa ce imi inchei cariera. Cum as putea sa iau bani? N-am luat bani", a spus Jula.

"Dupa acest scandal nu cred ca se va mai putea repara imaginea noastra. in viata sunt lucruri mult mai importante decat banii", a punctat si Coroian.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.