Inaintea duelului de la Urziceni, patronul Stelei aplica aceeasi strategie pe care a folosit-o impotriva Otelului. Gigi Becali a afirmat, ieri, ca vrea sa-l aduca in Ghencea, la sfirsitul campionatului, pe Bogdan Stancu, atacantul echipei lui Dan Petrescu si cel mai in forma jucator de la Unirea.
"Imi place fotbalistul Stancu si vreau sa-l transfer la Steaua", a spus Becali, dupa ce a urmarit de la fata locului meciul amical selectionata LPF - Romania tineret (scor 1-0). In urma cu o saptamina, "razboinicul" a facut exact acelasi lucru, vorbind despre trei jucatori de la Otelul: "Vitca, Szekely si Paraschiv vor veni la Steaua". In meciul direct, cei nominalizati au evoluat penibil, facilitind victoria Stelei prin prestatia lamentabila. Cit priveste sansele ca Bogdan Stancu sa ajunga in Ghencea, acestea sint foarte reduse, mai ales ca jucatorul este unul dintre "copiii" lui Gigi Netoiu, fost, viitor, deci etern actionar la Dinamo.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.