Chelsea vrea bani de la «Briliant»

Gruparea londoneza Chelsea a castigat apelul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) in cazul Mutu. Conform BBC, clubul care l-a concediat pe atacantul nostru in 2004, a contestat decizia FIFA si vrea sa isi recupereze investitia facuta in cazul internationalului nostru.

Dupa ce "Briliantul" a semnat cu Juventus in iarna lui 2005, echipa patronata de Abramovich a pretins compensatii financiare in valoare de opt milioane de lire sterline din partea jucatorului. FIFA a decis atunci ca englezii nu trebuie sa primeasca nici un ban, pentru ca Mutu fusese concediat.

Oficialii lui Chelsea nu au renuntat nici acum la ideea de a recupera salariul pe care i l-au platit noului idol al Fiorentinei si au decis sa conteste decizia FIFA din urma cu doi ani la TAS. Clubul englez isi va face publica pozitia in cursul saptamanii viitoare, dupa ce decizia va fi comunicata oficial de catre TAS.

Aceeasi sursa vorbeste si despre intentia celor de la Chelsea de a cere compensatii de la Juventus Torino, clubul care l-a luat pe Mutu liber de contract.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.