Finantatorul Stelei a mai recunoscut ieri ca Mihai Stoica a facut nereguli in acte

Andrey si Elton nu vor mai face parte din lotul Stelei dupa ultima etapa de campionat. Lor li se adauga si israelianul Saban, fotbalist adus tot de Mihai Stoica in Ghencea si, foarte posibil, Stancu si Bostina.

"Cand am vazut ca Olaroiu il foloseste pe Nicolita fundas dreapta, mi-am zis ca asta inseamna ca nu are pe cine sa bage pe acel post. Nici Stancu si nici Elton nu vor ramane la Steaua, deoarece Olaroiu mi-a zis ca ar putea sa joace cu Elton doar la 3-0 pentru Steaua, ca sa intretina spectacolul", a precizat Becali.

Desi a sustinut tot timpul ca Mihai Stoica este "generalul" sau si indiferent de ce ar face porneste cu el la lupta, Gigi Becali a intors foaia. L-a dat afara pe Meme ca si cum nimic din ceea ce afirmase inainte nu era devarat. N-au fost incluse in explicatii nici iesirile necontrolate ale fostului manager pe stadioane, nici faptul ca toti jucatorii pe care i-a adus la Steaua au prins usor prima echipa, dupa care au fost branduiti cu superglue pe banca rezervelor.

Nimic din toate astea si nici macar zvonurile precum ca si-ar fi luat mai multi bani decat era normal din transferul lui Elton nu s-au adeverit. "Pe Meme l-am dat afara pentru incompetenta, nu ca n-ar avea caracter. Nu m-a furat la transferuri. A facut alte prostii, cu acte si societati", a spus Gigi Becali.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.