George Copos nu este de acord cu metoda pe care o practica Gigi Becali, aceea de a stimula adversarele Rapidului. De asemenea, acesta nu crede ca se va lua vreo masura impotriva patronului Stelei, pentru ca cei care conduc fotbalul romanesc nu vor ca echipa din Giulesti sa mearga in Liga Campionilor.

Patronul, care spune ca Razvan va ramine, e convins ca echipa sa va cistiga toate meciurile

Sport Total: Se pare ca Gigi Becali stimuleaza adversarele Rapidului, ce parere aveti?

George Copos: stiu ca este stipulat in regulamentele FRF si LPF ca o asemenea practica este interzisa. Dar traim in Romania si nu cred ca se vor lua masuri impotriva celor care incalca regulile, mai ales daca ei sint din Ghencea. Oricum, va ramine cu banii, pentru ca baietii mei vor cistiga toate meciurile pina la finalul campionatului.

Credeti ca patronul Stelei va premia si Rapidul in jocul de simbata, de la Cluj?

Nu este nevoie, avem destui bani ca sa-i premiem noi, nu ne trebuie stimulente din partea lui Becali. Daca vor lua cele trei puncte la Cluj, jucatorii vor fi recompensati cum se cuvine.

Va ramine Razvan si la anul?

Eu cred ca da. Dupa meciul cu Poli Iasi am fost sigur ca nu va parasi formatia. Echipa a jucat foarte bine. imi pare rau in continuare ca sintem cei mai mari fraieri ai campionatului, pentru ca am avut un ghinion teribil sa pierdem multe puncte pe final de meci. Avem cel mai bun lot din Romania si practicam cel mai frumos fotbal. Daca nu am fi facut mai multe greseli pe parcursul sezonului, iar ghinioanele ne-ar fi ocolit, cred ca am fi cucerit campionatul la pas.

In ultima vreme s-a speculat ca vi-l doriti pe Mihai Stoica presedinte la Rapid. Este adevarat?

Nu este adevarat, este o minciuna care incearca sa ne destabilizeze. Stoica nu are ce sa caute in Giulesti. Nu se uita usor ce a facut la ultimul meci! Ar fi bine sa stea departe de Rapid!

"Meci pentru locul trei"

Razvan Lucescu este convins ca partida de la Cluj este decisiva in lupta pentru ocuparea locului trei la finalul campionatului, dar acesta nu exclude nici terminarea sezonului pe pozitia a doua. "Nu a fost usor sa trecem peste dezamagirea de la Bistrita, unde am aruncat doua puncte aiurea. De aceea era extrem de important sa cistigam acest meci, care pina la urma putea sa se incheie la o diferenta mult mai mare. Ne asteapta un meci extrem de greu cu CFR, unde se joaca locul trei. Este un meci direct, pentru ca echipa care va cistiga isi va asigura locul trei. Dar noi ne vom bate pina la capat si pentru locul doi", a spus Lucescu.

La Cluj, fara Coman

Dupa evolutiile catastrofale ale portarilor de rezerva din partidele cu Dinamo si cu Gloria Bistrita, Razvan Lucescu isi punea mari sperante in recuperarea lui Dani Coman pentru confruntarea de foc de simba ta cu CFR. Acolo unde Rapid isi joaca ultima sansa pentru a mai spera la locul doi, cel care asigura participarea in preliminariile Ligii Campionilor. in urma cu citeva zile, Coman a fost trimis de conducerea giulesteana in Italia, pentru un control amanuntit, in cazul lui vehiculindu-se faptul ca ar avea o problema la inghinali.

Surse autorizate au dezvaluit ieri ca portarul sufera, de fapt, de o afectiune mai veche, si ca medicii italieni i-au prescris un repaos de doua saptamini, dupa care va urma o noua consultatie la clinica Isokinetic. in absenta lui Dani Coman, Razvan Lucescu va miza, din nou, pe Apoula Bete in intilnirea de la Cluj care, in meciul cu Poli Iasi, a demonstrat ca a trecut peste pasa proasta din derby-ul cu Dinamo.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.