Publicatia spaniola "El Periodico" a notat ca oficialul Jose Manuel Llaneza, consilier delegat al clubului Villarreal, a acuzat deficiente in organizare la sosirea gruparii spaniole. "Jose Manuel Llaneza nu si-a putut ascunde nemultumirea fata de organizarea proasta si de deficientele in ceea ce priveste masurile de securitate, la sosirea echipei spaniole, care a fost asteptata de ziaristi, dar si de suporteri", a scris "El Periodico", in timp ce cotidianul Levante povesteste cum au dat nas in nas jucatorii spanioli cu fanii stelisti prezenti pe Aeroportul Henri Conada: ""Infernul incepe aici" se putea citi pe un banner, intr-o spaniola perfecta, afisat de un grup de aproximativ 50 de suporteri stelisti, care au asteptat echipa Villarreal.

Spaniolii mai au de infruntat doi dusmani: suporterii si starea terenului", a scris Levante. "Lupta in noroi", a notat "Periodico Mediterraneo", care este de parere ca mocirla romaneasca va minimaliza absentele magului Riquelme si a lui Gonzalo Rodriguez. Calitatea precara a gazonului din Ghencea i-a obligat si pe cei de la Villarreal sa efectueze antrenamentul oficial pe terenul sase din Complexul Ghencea.

Antrenorul "Submarinului galben", Manuel Pellegrini, nu si-a ascuns nemultumirea dupa ce a vazut terenul. Suprafata de joc este foarte moale, iar dupa 10 minute nu va mai arata ca un teren de fotbal. Ne-a deranjat acest lucru, bineinteles. Conteaza starea gazonului si depinde cum se vor adapta jucatorii", a mentionat Pellegrini. Tehnicianul stelist Walter Zenga a declarat inainte de meci ca echipa care se va adapta mai bine la conditiile gazonului va castiga.

"Terenul este la fel ca altadata. Este greu sa spui inainte de meci daca terenul va avantaja sau va dezavantaja vreuna din echipe. Echipa care se adapteaza mai repede probabil va castiga meciul", a spus Zenga. Publicatia "El Periodico" face o comparatie intre dictatorul Nicolae Ceausescu si actualul patron al Stelei. Intr-un articol intitulat "Marele dictator", cotidianul spaniol aminteste de faptul ca Steaua a fost clubul familiei Ceausescu.

"Au trecut 15 ani, dar totalitarismul pare ca a revenit la clubul din capitala Romaniei prin intermediul multimilionarului G. Becali, care aplica nefasta maxima "cine nu este cu mine este impotriva mea". Aceasta ar putea fi versiunea moderna a Marelui Dictator, desi nici Nicolae Ceausescu, nici G. Becali nu are aceeasi gratie precum neuitatul Charlie Chaplin", noteaza publicatia spaniola.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.