Infringerea din meciul cu Steaua si remiza de ieri, de la Pitesti, sint doua rezultate care au decis, deja, soarta antrenorului de la CFR Cluj, Cristiano Bergodi.
Italianul - care avea drept obiectiv calificarea formatiei ardelene in Cupa UEFA - va fi dat afara, in locul sau urmind a fi instalat Ioan Andone. Miscarea surprinde cu atit mai mult cu cit CFR-ul nu a parasit inca lupta pentru preliminariile Champions League, din campionat au mai ramas cinci etape si, in fine, nu Bergodi este cel care a gindit campania de transferari. Se stie, CFR este formatia care a investit cel mai mult in transferuri.

Mergind pe mina impresarului Marcel Popescu si a filierei portugheze, CFR a dat chix cu implanturile facute, clujenii cheltuind sume exorbitante. In timp ce membrii Consiliului de Administratie revendica acum milioanele de euro duse pe Apa Simbetei, conducerea CFR-ului a batut deja palma cu Ioan Andone. Vom reveni.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.