Marian Dragulescu s-a accidentat la cap in timpul finalei de la sol, in timp ce Sandra Izbasa s-a accidentat la glezna stanga in finala de la barna

Campionatele Europene de la Amsterdam au fost dezamagitoare pentru gimnastica romaneasca, mai multi sportivi ratand exercitiile sau accidentandu-se. Daca sambata selariu a cazut la bara fixa, iar greseala de la sol a Stelianei Nistor a aruncat-o pe sportiva in afara podiumului, ieri a fost ziua accidentarilor.

Multiplul campion olimpic, mondial si european, Marian Dragulescu, s-a accidentat ieri la cap in urma rularii efectuate la o linie acrobatica scurta si nu a mai putut termina exercitiul in finala de la sol a Campionatului European de la Amsterdam.

Dragulescu se calificase in finala cu cea mai mare nota (16.075), dar din cauza accidentarii a terminat concursul pe locul sapte, cu o nota de 14.300.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.