Concediat de Gigi Becali, fostul manager general al Stelei nu va ramane somer

Furtuna s-a declansat vineri seara, cand, intr-un exces de furie, finantatorul Stelei a hotarat sa-si accepte demisia. Firesc, a urmat o lista, in capul careia s-a aflat ma-nagerul general Mihai Stoica, el fiind urmat de Teia Sponte si nepotii latifundiarului, care au avut parte de aceeasi sanctiune.

"Ce aparare sa-i mai iau lui Mihai Stoica daca Dinamo a are 15 puncte avans si a investit 250.000 de euro? Eu am bagat 5 milioane de euro in transferuri si s-a ales praful. Nu m-am certat cu Mihai Stoica. Ramanem in conti-nuare prieteni, dar el nu mai este ma-nagerul general al Stelei" , a spus ieri Becali.

Becali (foto stanga) a anuntat ca nu va mai aduce nici un manager la Steaua, el simtind ca destinele echipei pot fi conduse si de un impresar: "La ce-mi trebuie mie un manager la Steaua? E suficient sa am un om gen Gabi Popescu si alti doi-trei cativa care sa-l ajute si am rezolvat problemele", a incheiat furios Gigi.

MM a ramas cu teren in Pipera

Desi indepartat de la Steaua, Mihai Stoica a ramas cu banii castigati la Steaua, circa 300.000 de euro si un teren de 150.000 de euro in Pipera. Constient ca a procedat corect, Gigi Becali a reafirmat ca ramane prieten cu Stoica si ca-i vede acestuia un viitor foarte frumos:

"Am cistigat impreuna multe batalii, iar MM a castigat bani frumosi de la Steaua. Basca un teren in Pipera, pe care il rascumpar si maine daca vrea", a precizat MM.

MM, sunat de Copos

Chiar daca acest lucru pare incredibil, fostului manager general al Stelei, demis luni de la condu-cerea echipei campioane, i s-a propus functia de presedinte al Rapidului. Nu acum, ci din vara, in momentul in care atat actualul sef al clubului de sub Podul Grant, Constantin Zotta, cat si antrenorul Razvan Lucescu vor pleca.

Stoica: «Nu am decis nimic»

in prezent, Mihai Stoica nu e tentat sa preia postul de presedinte al giulestenilor, insa nu a exclus ca pe viitor sa ajunga la Rapid. "Deocamdata, nu am luat nici o hotarare. Trebuie sa ma linistesc! Trebuie sa cantaresc bine ceea ce mi se va oferi, daca mi se va oferi. in plus, ar fi nedrept sa vorbesc astazi (n.r. - ieri), in ziua plecarii mele de la Steaua, despre viitoarea destinatie", a marturisit fostul manager.

Daca va accepta propunerea giulestenilor, Stoica ar deveni pentru a doua oara presedinte la Rapid. MM a ocupat aceasta functie pentru o singura zi, in 2002. Atunci era presedinte la Otelul. Copos i-a propus functia similara la Rapid, a venit sub Podul Grant, dar dupa o noapte s-a reintors la Galati. Cateva luni mai tarziu, a semnat cu Steaua.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.