"Victima" din 2004 a rapidistului Ionel Ganea si-a revenit complet si este gata sa-si reia cariera. Intr-un interviu acordat ziarului "Daily Record", John Kennedy a declarat ca l-a iertat pe fotbalistul roman si nu-l va actiona in instanta. Acum trei ani, cu ocazia meciului amical Scotia - Romania (scor 1-2), Ganea l-a lovit dur in genunchiul sting pe Kennedy (21 de ani la vremea respectiva), provocindu-i o ruptura a ligamentelor incrucisate si laterale.

"Nu am vrut sa merg in instanta pina cind nu eram sigur ca nu voi mai putea juca fotbal vreodata. In primul rind, doream sa evoluez din nou si daca acest lucru nu s-ar mai fi intimplat, m-as fi gindit sa-l dau in judecata pe Ganea. Acum, vreau doar sa uit totul si sa merg mai departe", a spus Kennedy, precizind ca deja a dat uitarii incidentul. "Daca l-as mai intilni vreodata si si-ar cere scuze, ar fi totul in regula. Oricum, este de apreciat ca deja a facut acest lucru prin intermediul presei. Eu am vazut faza in care m-am accidentat doar o singura data, in Colorado, cind a trebuit sa ii duc doctorului Steadman o inregistrare, ca sa vada ce s-a intimplat". Joi, scotianul si-a prelungit contractul cu gruparea Celtic Glasgow pentru inca trei sezoane, saptamina viitoare urmind a redebuta in tricoul "alb-verzilor".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.