Maine vor avea loc finalele pe aparate, acolo unde Steliana va concura la paralele, barna si sol, iar Sandra la sarituri, barna si sol, la acest din urma aparat obtinand cea mai mare nota dintre toate concurentele.

Dupa doi ani in care lipsa rezultatelor a devenit cuvantul de ordine in gimnastica feminina romaneasca, lucrurile incep sa reintre pe fagasul normal din punctul de vedere al performantelor cu care am fost obisnuiti. La Campionatele Europene individuale de la Amsterdam, Sandra Izbasa si Steliana Nistor s-au numarat printre protagonistele calificarilor pentru finalele pe aparate si de la individual compus, astfel ca vor fi prezente in lupta pentru medalii atat sambata, cat si duminica.

In ordine cronologica, prima lupta se va da azi, pentru titlul de cea mai buna gimnasta a Europei. Chiar daca disputa va incepe de la zero, este bine de stiut, macar pentru moral, ca Steliana Nistor s-a calificat cu a doua nota, iar Sandra cu a treia. Lidera calificarilor a fost, asa cum era de asteptat, campioana en-titre, italianca Vanessa Ferrari. Finala va incepe la ora 13.30, ora Romaniei, si va fi transmisa in direct de TVR 2.

Daca o tara ar fi putut alinia mai mult de doua sportive in finalele individuale, atunci la individual compus ar fi parti-cipat si Andreea Grigore, care a obtinut o nota suficient de mare pentru a fi prezenta in ultimul act, dar care a fost devansata de celelalte doua romance.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.