Vladimir Cohn nu a fost prezent la adunarea generala a clubului. El si-a trimis un reprezentant la sedinta cu o hirtie semnata prin care Vova anunta oficial ca renunta la calitatea sa de actionar in schimbul a sase miliarde de lei vechi. Astfel, la fel cum s-a intimplat in cazul lui Gigiu Netoiu sau Giovani Becali, el va parasi clubul prin cumpararea de colegii sai de CA a actiunilor sale si nu prin cedarea procentelor spre o alta persoana, cea vizata fiind Netoiu.

"Avem sase mingi de meci!"

Dinamo poate cistiga titlul chiar miine, in caz ca CFR-ul pierde la Pitesti iar ciinii inving pe Bistrita. "Acum avem sase mingi de meci. Dar Gloria nu e usor de batut. Am vazut asta in tur cind i-am invins greu, dintr-o lovitura libera. in plus, si-au aratat valoarea in meciurile cu Steaua si cu Rapid", a spus Claudiu Niculescu.

DECIZII. Ce s-a stabilit la adunarea generala

Ieri, a avut loc adunarea generala a clubului din stefan cel Mare. in cadrul ei s-a votat si a fost aprobata majorarea de capital si s-a hotarit ca aceasta sa se faca prin aport numerar al actionarilor, astfel ca societatea a crescut din punct de vedere al capitalului de la 5,8 miliarde la 20 de miliarde de lei vechi. S-a mai hotarit ca auditul clubului pe 2006 sa stabileasca diferenta dintre venituri si cheltuieli. Noul raport de forte la Dinamo este urmatorul: FC Dinamo - 14,4% din actiuni, cu noua miliarde de lei vechi investite, iar restul de membri ai Consiliului de Administratie, adica Badea, Borcea, Turcu, Walter si Savulescu, cu 16,4% fiecare, cu investitii intre 11 si 12 miliarde.

S-a aminat bugetul

Desi una din problemele de pe ordinea de zi a adunarii generale era cea a bugetului clubului pe anul competitional 2007-2008, aceasta a fost aminata. Motivul? Cristi Borcea si ceilalti vor sa vada intii cine cistiga Champions League si sa regleze investitia in functie de asta. Normal, daca Dinamo intra direct in grupele Ligii, bugetul va fi suplimentat.

Bilete doar la tribunele 0 si I

Conducerea dinamovista a hotarit ca, pina la finalul campionatului, intrarea sa fie libera pentru tribuna a II-a si pentru peluze. La tribuna 0 si la tribuna I se va intra in continuare cu bilete sau abonamente. Masura va fi pusa in aplicare chiar de la partida cu Gloria si se va repeta la toate jocurile de acasa ale ciinilor.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.