Steaua n-a primit nici un trofeu, desi a cistigat partida cu CFR, catalogata drept o "finala". Ieri, la Cluj, s-a vazut diferenta dintre fotbalistii caliti in UEFA Champions League si jucatorii fara experienta in aceasta competitie.
Echipa lui Olaroiu pare sa fi depasit blocajul psihic, nu insa si criza jocului. Din nou o evolutie pestrita, in care s-au facut remarcate doar angajamentul si atitudinea de luptatori. Un dram de noroc la golul lui Iacob (deviere cu genunchiul, din cornerul executat in forta de Nicolita) si o excelenta detenta marca "Goian" au adus victoria Stelei. Doua goluri din faze fixe, capitol la care formatia CFR a ramas repetenta.

Sapte centrari au avut ardelenii in prima repriza (venite in urma unor cornere sau lovituri libere), plus cel putin 15 in partea a doua a meciului, insa la niciuna dintre ele nu s-a nascut vreo faza periculoasa pentru buturile bucurestenilor. Golul gazdelor a purtat semnatura stelistului D.Goian, fundasul deviind mingea in propria poarta, la o centrare a lui Semedo. "Finala" s-a terminat 2-1 in favoarea Stelei, distanta fata de CFR reducindu-se la trei puncte.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.