Demisia lui Cirtu a creat haos, jucatorii si-au luat deja la revedere, doar Constantin Iacob mai spera ca Sorinaccio nu va pleca

Lotul Nationalului s-a dezbinat completLotul Nationalului s-a dezbinat complet

Imediat dupa fluierul final al partidei pierduta cu Poli Timisoara, Sorin Cirtu a intrat in vestiarul jucatorilor sai sI le-a transmis ca va demisiona de la echipa. Vestea a venit ca un soc pentru bancari, deoarece la meciul cu Universitatea Craiova din etapa viitoare programat simbata, acestia nu vor avea nici un reprezentat pe banca tehnica.

Tocmai din aceasta cauza, Constantin Iacob, presedintele bancarilor, a dorit ieri sa il convinga pe Sorinaccio sa mai ramina, nedorind sa faca nici o declaratie oficiala, inainte de a discuta cu fostul antrenor din Cotroceni. insa, demersul oficialului bucurestenilor este sortit esecului, tehnicianul nemaidorind sa aiba de a face cu o echipa retrogradata in liga secunda. Decizia lui Cirtu a fost confirmata pentru Sport Total de catre citiva jucatori de la FC National, care au spus ca nu se pune problema ca antrenorul sa revina asupra deciziei sale. Astfel, Nationalul se afla intr-o postura mai mult decit delicata, fiind nevoita sa isi gaseasca un antrenor intr-un rastimp de citeva ore.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.