Ieri, patronul Cornel Penescu a anuntat ca a incetat colaborarea cu antrenorul-jucator Dorinel Munteanu, in urma rezultatelor slabe din ultima perioada. in locul lui Munti, Penescu l-a numit pe Constantin Cirstea.

Dorinel Munteanu traverseaza o perioada criticaDorinel Munteanu traverseaza o perioada critica

Marti s-a consumat inca un episod din serialul infringerilor pentru echipa argeseana. De aceasta data cei care mai puneau o caramida la drumul spre Liga a II-a erau jucatorii lui Ionut Popa. 1-0 si Argesul cu Dorinel antrenor se afunda si mai tare in subsolul clasamentului. Efectul acestei infringeri: Dorinel Munteanu a fost demis. "Am incheiat colaborarea cu Dorinel Munteanu, deoarece atunci cind un antrenor nu are rezultate si echipa nu merge bine, trebuie un soc. in locul sau l-am numit ca interimar pe Constantin Cirstea si speram ca aceasta schimbare va fi benefica pentru echipa", a explicat Cornel Penescu hotarirea luata.

De cealalta parte Neamtul, care pina nu demult spunea ca merge cu echipa si in esalonul secund, a fost luat prin suprindere de aceasta decizie: "Sint prea socat, am avut incredere in jucatori, m-am bazat pe ei, dar unii dintre ei m-au dezamagit, mai ales cei noi. Cind echipa nu are rezultate, vinovat e antrenorul. Eu mi-am dorit foarte mult sa o scot din situatia in care se afla si sper sa se salveze de la retrogradare si fara mine". Dorinel a continuat: "imi pare rau pentru situtia care s-a creat, am pus suflet, dar au fost si alte lucururi de care eu nu ma fac vinovat, care nu m-au ajutat sa-mi indeplinesc obiectivul, dar nu vreau sa spun prea multe acum".

Neamtul a vorbit si despre planurile sale de viitor si despre scurta sa cariera de antrenor. "Sint la inceput in antrenorat si in doi ani am trecut prin doua momente diferite. La Cluj am creat o echipa puternica, care se bate pentru un loc de Liga Campionilor, iar aici am creat aici un grup puternic. stiu ca unii au fost nemultumiti de mutarile mele, altii au fost. Deocamdata o saptamina vreau sa ma odihnesc si apoi voi vedea ce voi face..."

Baltoi pedepsit

Dupa demiterea lui Dorinel Munteanu, s-a ajuns si la capitolul jucatori. Astfel Alex Baltoi a fost trimis la echipa a doua, deoarece evolutiile sale din ultimele etape nu au fost convingatoare. Atacantul este unul dintre jucatorii pe care Dorinel Munteanu i-a adus in iarna, dar care nu a confirmat deloc.

De ce Cirstea?

Numirea lui Constantin Cirstea ca antrenor principal al Argesului a fost mutare gindita dinainte de Cornel Penescu. in urma cu aproximativ trei saptamini Cirstea, fost antrenor la Dacia Mioveni, a fost numit in functia de director tehnic. Echipa din Liga a II-a aflata pe un loc de promovare in primul esalon a preferat sa-l demita de fostul jucator al Argesului, iar acesta a ajuns in Trivale. Concluzia acestor mutari este ca Penescu ar vrea ca, in cazul in care Mioveniul promoveaza, cele doua echipe sa fuzioneze si astfel sa aiba un loc asigurat pe prima scena fotbalistica.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.