Aceasta suma va fi oferita de Volkswagen Federatiei de Baschet din tara noastra, in urma unui parteneriat pe trei ani semnat ieri la pranz, banii urmand sa fie directionati pentru pregatirea loturilor nationale de seniori si juniori, premierea celor mai bune performante si promovarea acestui sport in gradinite.
Brand managerul Mircea Albulescu a declarat ca i-a placut proiectul prezentat de federatie, coroborat cu ascensiunea baschetului romanesc din ultimii ani, dorind sa sprijine nu numai echipele nationale, ci si formatiile de club angrenate in diverse competitii internationale, precum si noua generatie care practica sau doreste sa practice acest sport.

Dealarii din diverse localitati se vor ocupa de raspandirea baschetului in gradinite, unde vor fi montate peste 40 de panouri, actiune circumscrisa proiectului federatiei sugestiv intitulat "Baschet intre blocuri". Presedintele FRB, Carmen Tocala, si-a manifestat satisfactia ca baschetul romanesc este apreciat si va fi sprijinit de o marca atat de puternica, mentionand ca suma primita va merge si la premiile acordate performerilor sau la organizarea unor spectacole sportive. Logo-ul marcii de la Wolfsburg se va afla pe echipamentele sportivilor si in salile unde se desfasoara competitiile, una dintre ele fiind Cupa Romaniei Volkswagen.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.