Meciul cu Rapid a adus nu doar o victorie pentru Dinamo, ci si oficializarea unei impacari surpriza. Cristi Borcea si Ionel Ganea au ingropat securea razboiului chiar in Giulesti, dar lucrurile nu s-au oprit aici.

Din cite se pare, cei doi au avut chiar o discutie despre revenirea atacantului in Groapa. Jucatorul i-a transmis directorului general din stefan cel Mare ca se simte nefericit la Rapid

inaintea partidei din Giulesti a avut loc o scena care a surprins pe multa lume. La iesirea de la vestiare, Cristi Borcea a dat nas in nas cu Ionel Ganea. Spre mirarea generala, cei doi s-au imbratisat si s-au pupat, discutind pret de citeva minute. Dupa meci, jucatorii dinamovisti au avut parte de o surpriza si mai mare. Cind au intrat in vestiar, nu mica le-a fost mirarea sa-l gaseasca acolo pe Ionel Ganea! Acesta i-a felicitat pe ciini pentru victorie, dupa care a discutat din nou cu Borcea. Relatiile dintre cei doi sint acum foarte bune, desi, la plecarea de la Dinamo, Ganita aruncase cu acuze in directia actionarului.

Mai mult, cei doi au avut dupa aceea si o discutie in care a fost abordat si subiectul reintoarcerii acestuia in stefan cel Mare. Virful s-a aratat destul de incintat de idee, transmitindu-i directorului general ca se simte nefericit la Rapid. De asemenea, el nu a uitat perioada excelenta din punct de vedere fotbalistic de la Dinamo, cind a devenit liderul autoritar al clasamentului golgeterilor.

Oricum, a fost doar o discutie preliminara, ultimul cuvint asupra transferului urmind sa-l aiba Borcea, pentru ca Mircea Rednic a regretat plecarea lui Ganea si l-ar dori inapoi pentru a reinstitui deja celebra rotatie a atacantilor. Un motiv pentru revenirea fostului international in stefan cel Mare ar fi si situatia sa din Giulesti, el avind conflicte cu Razvan Lucescu, in urma unuia dintre ele ajungind chiar la echipa a doua a clubului.

"Clujul, pe doi!"

Cu toate ca actionarii ciinilor spun sus si tare ca vor Steaua pe locul doi datorita prieteniei cu Gigi Becali, antrenorul Mircea Rednic face nota discordanta: "Eu vreau Clujul pe doi. Daca Manchester sau Chelsea nu cistiga Liga, noi intram in tur preliminar si, avind punctaj mai mare decit CFR, vom fi cap de serie. Daca Steaua termina pe doi, nu mai avem acest avantaj".

Vrea pe Lia Manoliu

Desi Cristi Borcea le spusese suporterilor ca echipa va juca pe Ghencea in Champions League, acum varianta Lia Manoliu prinde contur. "Nu vreau sa jucam pe Ghencea. Lia Manoliu imi convine mai mult", a spus Borcea zilele trecute, iar Mircea Rednic a completat: "Prefer pe Lia Manoliu, pentru ca vreau sa fie 60.000 de oameni in tribune"

Ironii catre Giulesti

Nicolae Badea inca exulta dupa victoria din Giulesti. Presedintele Consiliului de Administratie al ciinilor nu a uitat sa-l ironizeze pe George Copos pentru rezultatul partidei. "De-abia acum inteleg de ce a vrut domnul Copos sa se joace fara spectatori", a spus Badea pe site-ul oficial al clubului, atacindu-l din nou pe patronul Rapidului, dupa ce acesta refuzase ca meciul sa se joace pe Lia Manoliu.

Campionii se relaxeaza

Dinamovistii au efectuat ieridimineata un antrenament, iar apoi au plecat spre Constanta. stefan Radu si ceilalti elevi ai lui Rednic s-a cazat la hotelul Bavaria Blue, din Mamaia, stabiliment al carui patron este Cristi Borcea, iar pina la ora meciului nu vor mai efectua nici o sedinta tehnica, urmind sa aiba program de voie, asa cum a declarat directorul executiv dupa derby-ul cu Rapid.

"Copos s-a zgircit"

in 2003, Claudiu Niculescu a fost in curtea Rapidului, pregatindu-se alaturi de giulesteni timp de citeva zile. Antrenor al visiniilor era atunci Mircea Rednic, insa el nu a avut placerea sa lucreze cu Clau-gol decit peste citiva ani, cind a semnat cu formatia din stefan cel Mare. Puriul povesteste: "S-a pregatit de citeva ori la Pro Rapid si urma sa-i facem contract. Eu mi-l doream foarte mult, insa conducerea a ezitat, iar Borcea l-a convins sa mearga la Dinamo".

in viziunea lui Rednic, principalul vinovat de faptul ca atacantul nu a ramas in Giulesti este George Copos: "S-a zgircit pentru ca dorea sa-l imprumute de la Genoa, iar cei de la Dinamo au platit 800.000 de dolari si l-au luat. si-a strins hainele si a fugit. Am fost foarte suparat pe el atunci, dar uite ca tot de mine a avut noroc, degeaba a fugit! Tot raul spre bine, acum il am in stefan cel Mare si vreau sa spun ca e un fotbalist extraordinar. E mult schimbat fata de ce auzisem eu inainte de a veni la Dinamo, de la alti antrenori, ca nu se antreneaza si ca are ifose", a declarat Rednic pentru Atac.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.