Presa italiana a anuntat, ieri, ca fundasul Cristian Chivu ar putea ajunge la Inter Milano, formatie care ar urma sa-l cedeze la formatia AS Roma pe Fabio Grosso.
Antrenorul Luciano Spalletti si-l doreste foarte mult pe Grosso si ar putea sa-l sacrifice pe Chivu, daca va fi posibila venirea gratis a fundasului german Christoph Metzelder, de la Borussia Dortmund. Pe linga cedarea lui Grosso, conducatorii campioanei din Serie A sint dispusi sa-l transfere definitiv la Roma pe mijlocasul chilian David Pizarro, aflat in coproprietatea celor doua grupari, si sa plateasca inca patru milioane de euro.

Chivu este dorit la Milano de antrenorul Roberto Mancini, dar se mai afla si pe lista de achizitii a gruparilor FC Barcelona, Real Madrid si AC Milan. Cotidianul "Marca" a scris, saptamina trecuta, ca Barcelona, prin intermediul secretarului tehnic Txiki Begiristain, care s-a intilnit cu directorul sportiv de la AS Roma, Daniele Prade, a prezentat o oferta oficiala pentru fundasul roman, al carui contract expira la 20 iunie 2008. Tot "Marca" nota ca Real Madrid l-a contactat pe impresarul Victor Becali, pentru a-l informa despre interesul gruparii madrilene.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.