Dnepr Dnepropetrovsk a invins luni seara sahtiorul lui Mircea Lucescu chiar la Donetk, scor 3-2, intr-un moment in care antrenorul roman avea mare nevoie de cele trei puncte

Sahtior a ratat o sansa de aur luni, fiind invinsa in campionat de Dnepr Dnepropetrovsk, echipa antrenata de fostul stelist Oleg Protasov. in cazul unei victorii, echipa din Donetk, la care Marica a jucat toate minutele, ar fi egalat liderul Dinamo Kiev in clasament. Cum Dnepr s-a impus cu scorul de 3-2, titlul se va decide, cel mai probabil, in meciul direct dintre sahtior si echipa din Kiev. Dupa meci, fostul antrenor stelist ne-a declarat ca prezenta lui Mircea Lucescu in Ucraina avantajeaza fotbalul din tara sa si a infirmat o posibila revenire la Steaua.

Felicitari pentru victorie, domnule Protasov! Cat de greu e sa invingi sahtiorul?

Multumesc. E interesant sa joci impotriva unei echipe ca sahtior, care are atatia jucatori de clasa. Cert e ca am inceput prost, dar am aratat pana la urma ca avem o echipa valoroasa. Oricum, lupta pentru titlu ramane intre ei si Dinamo Kiev, ca in ultimii ani. Am jucat bine.

Din sezonul viitor, sperati sa intre si Dnepr in aceasta lupta?

E foarte dificil. Avem nevoie de jucatori mai buni pentru a face acest lucru. Cred ca presedintele lui Dnepr stie acest lucru si e pregatit sa aduca fotbalisti mai valorosi la echipa.

Piata din Romania va poate oferi acesti jucatori?

Sincer sa fiu, am pierdut contactul cu fotbalul romanesc. Mai stiu cate ceva despre baietii mei de la Steaua, la care tin foarte mult. in rest, din Romania aflu mai multe de la jurnalisti.

Cum vi s-a parut Marica in meciul de duminica?

Imi place foarte mult acest jucator. Are calitati certe, desi uneori nu marcheaza din pozitii aparent simple. Ca orice atacant tanar, trebuie sa joace cat mai mult pentru a simti jocul mai bine. La sahtior e greu sa fi titular indiscutabil. Au foarte multi jucatori importanti pe fiecare post.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.