Patronul giulestenilor l-a amenintat pe Mircea Sandu ca, daca nu accepta arbitri straini, va inscrie echipa in campionatul altei tari
Ultimul derby al acestui sezon s-a terminat cu scandal, in ciuda victoriei clare obtinute de Dinamo in Giulesti. Rapidistii au acuzat in termeni duri arbitrajul brigazii conduse de Sebastian Coltescu, cel care i-a lasat in inferioritate numerica inca din minutul 20, la o faza la care i-a fost semnalizat de catre asistentul Marcel Savaniu un fault de cartonas galben la o intrare a lui Marius Constantin (giulestenii au cerut ieri anularea acestui avertisment, dar Comisia de disciplina nu a fost de acord), reluarile demonstrand ca dinamovistul Stefan Radu a exagerat mult lovitura primita.

In acel moment era insa deja 2-0 pentru Dinamo, iar echipa lui Razvan Lucescu nu dadea semne de revenire. In plus, asistentul Onita este acuzat ca, la 4-1 pentru "caini", cu putine minute inainte de finalul partidei, a anulat un gol valabil marcat de Mazilu, si de aceasta data giulestenii avand dreptate. Culmea este insa ca arbitrul Coltescu a fost laudat excesiv acum o saptamana chiar de George Copos, care l-a numit cel mai bun arbitru din tara, dupa ce Rapid a primit doua penalty-uri la Pitesti, iar inaintea meciului giulestenii au fost cei care nu au dorit sa solicite arbitri straini.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.