Pe linga primele primite din partea actionarilor, ciinii au numarat in vestiar si dolarii trimisi de stelistul Gigi Becali

Aproape campioana, Dinamo arbitreaza lupta pentru locul doi. Ciinii si-au si exprimat simpatiile in legatura cu acest subiect, iar concluzia a fost una care i-a lasat masca pe multi, de la suporteri si pina la oamenii de fotbal. Vasile Turcu si Cristi Borcea au declarat ca ar dori ca Steaua sa termine pe doi, iar cele doua echipe sa mearga brat la brat in Champions League.

Mai mult, Gigi Becali i-a promis directorului executiv din Groapa ca il va lasa sa joace in Ghencea fara
nici un fel de pretentii financiare, in cazul in care incurca Rapidul si Clujul. in plus, patronul ros-albas-
trilor a facut un gest de neconceput pentru rivalitatea dintre cele doua grupari.

Presedintele PNG le-a oferit elevilor lui Mircea Rednic o prima de aproximativ 50.000 de dolari, in cazul unei victorii in Giulesti. Cum Dinamo s-a impus, banii au aterizat in vestiar si au fost impartiti in mod egal. Astfel, jucatorii au avut un soc cind au vazut ca pe masa se afla, atit lei, cit si dolari. Prima in moneda nationala a fost oferita de actionarii din stefan cel Mare, in timp ce dolarii au venit din Ghencea. Asadar, reteta financiara a victoriei din derby-ul de duminica a fost una de succes, fiind foarte probabil ca la meciul cu CFR, Gigi Becali sa recidiveze, desi regulamentele in vigoare ale FRF interzic aceasta practica.

Contactat, ieri, in legatura cu acest subiect, latifundiarul din Pipera a avut o reactie nervoasa,
inchizind brusc telefonul.

ATITUDINE. Fara lautari! Rednic s-a opus petrecerii de dupa meciul cu Rapid

Succesul din Giulesti i-a dat ocazia unui nou recital de declaratii lui Cristi Borcea. Directorul executiv a spus la sfirsitul partidei ca Dinamo este campioana: "Cautati-ne si noua echipe sa jucam! Acum sintem in vacanta, rog presa sa acorde mai multa atentie luptei pentru locul doi". La conferinta de presa, Mircea Rednic era de alta parere: "Nu trebuie sa ne culcam pe o ureche. Mai sint etape de jucat si nu trebuie sa facem greselile pe care le-am facut la Londra sau cu Pandurii. Fotbalul te loveste daca il sfidezi". Mult mai ponderat, tehnicianul si-a mentinut pozitia pina la sfirsit. in momentul in care Cristi Borcea a anuntat ca bucuria se muta la Doi Cocosi, Puriul a ripostat: "Nu mergem acum nicaieri. Avem rabdare pina la meciul cu Gloria, iar daca totul va fi bine o sa avem timp si de sarbatorit".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.