Gandul capitanului stelist se indreapta spre partida de joi, de pe stadionul lui CFR. "Trebuie sa invingem la Cluj, altfel ne va fi foarte greu. Se poate spune ca e un meci de sase puncte, pentru ca jucam in deplasare si, in caz de egalitate, va conta. Pentru conducere s-au linistit apele, pentru noi nu, pentru ca suntem tot pe locul patru. Daca pierdem la CFR, nu mai putem spera decat la locul al treilea".

Capitanul din Ghencea a facut un calcul simplu. Daca liderul la zi al Ligii I bate pe Rapid si pe CFR Cluj, sansele Stelei de a merge in turul doi preliminar al Champions League cresc conside-rabil. "Important e sa ne indeplinim noi obiectivul si sa luam primele promise, pentru ca pana la urma joci pentru glorie, dar si pentru bani", spune "cainele" de conjunctura.

Echipa lui Cristi Borcea si-a gasit un suporter-surpriza: capitanul Stelei, Mirel Radoi. E adevarat insa ca finul lui Gigi Becali e 'caine' din interes.

Mirel Radoi pune victoria din partida cu Poli Iasi pe seama daruirii echipei, dar si a inspiratiei lui Olaroiu: "Am simtit victoria si nu mai stiam cum sa ma bucur. La gol, imi venea sa fac tumbe pe teren. Daca am castigat, inseamna ca Oli a facut cea mai buna echipa".