United (82 de puncte) a jucat mizerabil, cu atit mai mult cu cit arbitrul Walton a impins team-ul lui Alex Ferguson de la spate, in special in repriza secunda. Manchester a pierdut nu doar doua puncte importante, dar si-a deranjat si sistemul defensiv, Rio Ferdinand parasind terenul la pauza, din cauza unor probleme la aductori.

De fapt, stoperul lui United s-a cerut afara inca din minutul 40, dar Ferguson nu a admis schimbarea, iar in prelungiri, vulpoiul Viduka a speculat handicapul adversarului direct si a marcat cu lejeritate. Si uite cum apararea lui Manchester United a fost detonata pentru confruntarea de miine, din semifinalele Ligii Campionilor, cu AC Milan, avind in vedere ca, din "11" lui Ferguson care va fi prezent pe "Old Trafford", vor lipsi Neville, Ferdinand, Evra si Vidici. Cum Chelsea Londra (79 de puncte) a remizat si ea, ieri, la Newcastle (scor 0-0), distanta dintre primele doua clasate este acum de trei puncte, iar lupta pentru titlu in Anglia devine mai mult decit apriga, cele doua mari formatii avind programat duelul direct pe 9 mai, la Londra.

Ceva si despre AC Milan. Formatia italiana a invins, simbata, cu 3-1, pe Cagliari (etapa 33), brazilianul Ronaldo marcind alte doua goluri pentru "rossonerri" (7 reusite in 12 partide jucate pentru AC Milan). Din pacate pentru italieni, Ronaldo nu are drept de joc in UEFA Champions League.