De la 21,45, in direct la ProTv, Real Madrid va da piept cu Bayer Leverkusen, in derbiul serii

Liga Campionilor programeaza in aceasta seara cateva partide in care se joaca cu calificarea "pe masa" in fazele superioare ale celei mai puternice competitii europene. De la ora 21,45, in direct la ProTv, Real Madrid va da piept cu Bayer Leverkusen, in derbiul grupei B, cea mai echilibrata a Ligii Campionilor, unde trei echipe au acelasi numar de puncte, sapte, si anume Real Madrid, Bayer Leverkusen si Dinamo Kiev. Dupa umilinta inregistata in fata Barcelonei, o infrangere cu Leverkusen ar destabiliza serios trupa lui Mariano Garcia Remon. Dupa ce a primit trei goluri de la Barcelona, principala preocupare pentru tehnicianul galacticilor a reprezentat-o recuperarea fundasului Ivan Helguera, accidentat la partida cu Albacete. Din fericire pentru Remon, doctorii i-au acordat aviz favorabil fundasului astfel ca acesta se afla in prima echipa a lui Real Madrid. De asemenea, Figo si Owen, care au acuzat la randul lor probleme medicale, au fost recupearati si vor putea fi utilizati contra germanilor de la Bayer Leverkusen.

Cotidianul "Mundo Deportivo" scrie, ieri, ca infrangerea echipei Real Madrid in fata formatiei Barcelona va avea un efect de Big-Bang asupra formatiei pregatite de Garcia Remon. "Infrangerea exploziva a galacticilor ar putea duce la plecarea primelor stele din constelatia Realului. Presedintele Florentino Perez va renunta aproape sigur la jucatori precum Figo, Roberto Carlos sI Morientes. In schimb, fotbalistii Zidane, Ronaldo, Beckham, Owen sI Raul sunt de neatins, nu pentru ca ar avea prestatii de exceptie pe teren, ci pentru ca aduc cei mai multi bani clubului din reclame si vanzarea tricourilor, iar pe Florentino Perez il preocupa mai mult acest lucru decat cele sapte puncte distanta de FC Barcelona", scrie "Mundo Deportivo". De partea cealalta, trupa lui Augenthaler vine la Madrid dupa severa corectie primita, chiar pe teren propriu, din partea celor de la Shalke 04, scor 0-3.

Pentru meciul cu spaniolii, germanii vor adopta o tactica ultradefensiva. Astfel, Nowotny reprezinta stalpul din centrul apararii germanilor, in timp ce benzile laterale sunt asigurate de catre Schneider sI Placente. De asemenea, Ramelow, mijlocas de profesie, are mai mult sarcini defensive. Din posibila dispunere pe teren se intelege foarte usor faptul ca Leverkusen vine la Madrid cu gandul de a realiza o remiza. In celalalt meci al grupei, Dinamo Kiev va da piept cu italienii de la Roma. Ucrainenii reprezinta surpriza placuta a editiei din acest an a Ligii Campionilor. Desi la inceput nimeni nu le acorda sanse de a accede in fazele superioare ale competitiei, Cernat&Co. au uimit pe toata lumea. Au castigat la masa verde partida diputata cu Roma, pe Olimpico, dupa ce arbitrul Frisk a fost lovit cu o moneda, au castigat cu 4-2 in fata celor de la Leverkusen sI au adunat un punct in fata celor de la Real Madrid, in Spania pierzand cu 1-0, in timp ce acasa au remizat, scor 2-2. In alta ordine de idei, Dinamo a disputat 13 partide oficiale inpotriva italienilor si au reusit o victorie, patru rezultate de egalitate fiind invinsi de opt ori.

Tot in aceasta seara se mai joaca: Monaco - Liverpool; Olympiacos - Deportivo; Juventus - Ajax; Bayern Munchen - Maccabi Tel-Aviv; Sparta - Fenerbahce; Manchester United - Lyon.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.