Tensiunea persista in Ghencea, chiar daca antrenorul si-a prelungit contractul

Tensiunea creste pe zi ce trece la Steaua. Ultimul episod care i-a avut in centrul atentiei pe Gigi Becali si Cosmin Olaroiu, in care antrenorul si-a pus semnatura pe un contract fantoma, nu a facut decat sa puna sare pe rana. Suporterii sunt nemultumiti pentru ca seful Stelei nu a luat nici o masura pentru iesirea din criza si ca, din contra, persista in greseala de a sustine un antrenor care el insusi recunoaste ca nu e in stare sa salveze situatia. La randul lor, jucatorii se simt nesemnificativi, din moment ce nimeni nu i-a consultat in privinta antrenorului.

Potrivit informatiilor aparute in presa, semnarea unui contract pe trei ani cu Cosmin Olaroiu a fost doar un bluf al lui Gigi Becali. Nimeni nu a vazut noua intelegere, ci, din contra, pe masa s-a aflat vechiul contract, care expira in aceasta vara. Desigur, Becali si Olaroiu pot semna oricand un act valabil pe trei ani si il pot arata presei spunand ca cei care s-au indoit de veridicitatea celor anuntate sunt niste idioti. Ideea este ca episodul de joi nu a dat impresia de stabilitate si nu a contribuit la calmarea atmosferei din Ghencea. Trambitata prelungire a contractului lui Olaroiu i-a surprins pe specialisti, i-a intrigat pe fani si i-a nemultumit intr-o oarecare masura pe fotbalisti.

Dragomir nu a fost luat in serios

"Parerea mea este ca Steaua nu are nici o sansa sa prinda locul al doilea, daca ramane Olaroiu", a declarat Dumitru Dragomir imediat dupa ce Steaua a parasit umilita Cupa Romaniei, fiind invinsa de Poli Timisoara, o echipa care nu a putut emite nici o pretentie in fata Unirii Urziceni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.