Presedintele LPF a declarat ieri ca Jiul, FC National si FC Arges sunt ca si retrogradate in Liga a II-a, cu opt etape inaintea finalului de sezon.
"Situatia e destul de clara dupa parerea mea. Jiul, Nationalul si Argesul sunt ca si retrogradate. Nu prea mai au sanse deloc sa se salveze. Doar pentru evitarea celui de-al patrulea loc retrogradant e batalie mare. Acolo se bat UTA, Farul, Ceahlaul si Craiova. Vom vedea cine scapa", a spus Mitica.

Dragomir sustine ca in acest sezon nu au fost partide aranjate si ca acestea nici nu vor aparea in ultimele etape chiar daca la mijlocul clasamentului exista un grup de 6-7 echipe care au scapat de grija retrogradarii si nu au nici putere sa se bata pentru participarea in cupele europene. Intrebat daca au dreptate oficialii dinamovisti cand spun ca Rapid a fost ajutata de arbitraje in acest sezon, Dragomir a raspuns: "Nu stiu daca a fost ajutat Rapid de arbitraje, dar stiu ca Dinamo n-a primit pana acum in campionat nici un 11 metri. E un campionat in care nimeni nu acuza pe Dinamo de ceva. Cred ca e singurul campionat din ultimii 35 de ani in care Dinamo nu e acuzata de arbitraje sau alte lucruri".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.