"Nu avem valoare". Eliminarea din Cupa l-a facut pe capitanul echipei din Ghencea sa faca afirmatii fara precedent.

Radoi a vorbit despre lipsa de valoarea a jucatorilor, despre fitele si suficienta la care au ajuns dupa ce au jucat in Champions League.

"Nu putem. Mergem din infrangere in infrangere. Nu mai batem pe nimeni. Se pare ca atat putem", a comentat Mirel Radoi. Acesta nu s-a oprit insa aici si a fost extrem de virulent: "Pana acum am dat vina pe caldura, pe ora, pe teren, dar la acest nivel intervine valoarea. Nu suntem atat de valorosi pe cat spuneau unii". Fotbalistul a incercat sa justifice si in alt mod lipsa de eficacitate a echipei: "Liga Campionilor si Cupa UEFA sunt competitii unde te concentrezi mai mult, pentru ca te temi sa nu te faci de ras. Aici te gandesti: "imbrac tricoul Stelei si e de ajuns, se dau oamenii la o parte". E pacat ca imbracam aceste tricouri de care ar trebui sa fim mandri. Noi suntem singurii vinovati pentru ce se intampla si ne este rusine".

Finul lui Gigi Becali considera ca singura solutie pentru a depasi criza in care se afla echipa este munca: "Sunt realist. Trebuie sa ne revenim ca sa ne putem ridica de la pamant. Pana acum, au luat vina asupra lor presedintele, antrenorul, suporterii... Acum pe ce sa mai dam vina? Trebuie sa muncim, altfel ne ducem din ce in ce mai jos. Steaua este o echipa de top, a fost de top si in Europa, iar noi o ducem acum in Divizia B. Trebuie sa nu mai fim cu nasul pe sus, ci cu capul sus. Sa lasam nasul in pamant si sa muncim". Capitanul ros-albastrilor a incercat totusi sa-si incurajeze coechipierii si suporterii: "Mai sunt opt etape de jucat. in acest moment, sezonul nu este ratat, mai putem prinde locul doi. Nu e timp de lamentari".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.