Fundasul John Kennedy, care s-a accidentat grav la genunchi dupa un duel cu Ionel Ganea (foto) in meciul amical Scotia-Romania, scor 1-2, a declarat ca l-ar putea da in judecata pe jucatorul roman, daca nu va mai putea juca fotbal, informeaza cotidianul "Glasgow Evening Times".

"As prefera sa nu introduc actiune in justitie si sa revin pe teren, dar trebuie sa iau in calcul orice optiune. De acest lucru s-ar ocupa agentul si avocatii mei, dar nu se va face nimic pana nu primesc vesti rele", a spus jucatorul scotian. "Kennedy a suferit leziuni la ligamente, fiind victima atacului groaznic al atacantului Ionel Ganea", a adaugat publicatia citata. John Kennedy a debutat in Nationala Scotiei chiar in meciul cu Romania, suferind o ruptura a ligamentelor incrucisate si laterale ale genunchiului stang, in urma faultului dur al lui Ganea. A fost operat de trei ori pana acum.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.