Convins de catre Gigi Becali, tehnicianul ros-albastrilor a semnat un contract in alb, valabil trei ani, cu gruparea din Ghencea, una din clauze fiind ca nu poate demisiona

Eliminarea Stelei din semifinalele Cupei Romaniei - Timisoreana, 0-1 cu Poli Timisoara, suferita miercuri seara in Giulesti, parea a reprezenta cantecul de lebada al lui Cosmin Olaroiu in Ghencea, mai ales ca, momentan, ros-albastrii mai au doar sanse teoretice de a prinde cupele europene. Contrar tuturor asteptarilor, Oli a semnat ieri un nou contract cu Steaua, valabil pana in 2010.

in aproximativ trei saptamani, sau mai exact dupa trei infrangeri consecutive, doua in campionat (1-4 cu Dinamo si 0-2 cu Gloria) si una in Cupa (0-1 cu Poli Timisoara), echipa campioana en-titre a ajuns in situatia, deloc imbucuratoare, de a incheia in genunchi un sezon care debutase mai mult decat promitator. Daca rezultatele nu-i vor avantaja si daca vor mai continua sa piarda, ros-albastrii risca sa incheie Liga I pe un loc care nu le va permite participarea la anul in cupele europene. tinand cont de aceste premise, viitorul tehnicianului Olaroiu parea compromis in Ghencea.

Surpriza totala a aparut ieri, atunci cand finantatorul Gigi Becali a spus, intr-o conferinta de presa organizata la sediul sau privat, ca-i propune lui Oli o noua intelegere. "Ca sa vedeti ca eu nu ma joc cu vorbele, i-am oferit lui Oli un contract in alb, valabil in urmatorii trei ani, una din clauze fiind aceea ca el nu poate demisiona", a spus latifundiarul, dupa care si-a pus semnatura pe document.

Oli: "Nu las Steaua la greu!"

Vizibil linistit, cu mina unui om increzator si mai puternic ca oricand, Olaroiu a explicat cum a reusit sa depaseasca momentele dificile din ultimele zile.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.