Un fundas in varsta de 19 ani a inscris un gol cu capul de la 52,1 metri in meciul pe care echipa sa, Holker Old Boys, l-a terminat la egalitate, scor 2-2, in fata formatiei Chadderton, in esalonul secund al campionatului North West Counties din Anglia. Graham Capstick a marcat in minutul 71 al partidei disputate in week-end-ul trecut.

Fotbalistul, care are inaltimea de 1,91 metri, se afla in propria jumatate de teren cand a lovit cu capul mingea la o degajare a portarului echipei adverse. Mingea a trecut peste fundasii de la Chadderton, a cazut pe gazon, a sarit peste portar si a intrat in plasa.

Experti de la Cartea Recordurilor au fost contactati pentru a se stabili daca acest gol reprezinta un record. Din pacate, doar 37 de persoane au asistat la partida si se pare ca nimeni nu a filmat faza golului.

Potrivit cotidianului "North West Evening Mail", fundasul a explicat ca dupa ce a marcat, coechipierii sai au ras de el, spunand ca a inscris deoarece tocmai s-a ras in cap.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.