"Daca terenul va fi la fel ca in meciul cu Valencia, cred ca vom avea probleme. Va trebui sa ne adaptam", spunea in urma cu doua zile mijlocasul formatiei Villarreal, Josico. Ieri, gazonul din Ghencea nu parea pregatit pentru un meci de fotbal. Pamantul moale si iarba rara sunt ingredientele cu care Steaua ii va intampina pe cei de la Villarreal. In jurul portilor, iarba lipseste cu desavarsire, fiind inlocuita cu o portiune de pamant negru, in care, cu siguranta, portarii se vor descurca cu greutate.

Nici restul terenului nu arata mai bine, pamantul putand fi vazut si in zona de la centrul terenului. Vremea din ultimul timp a tinut insa cu gazdele. Din cauza ca nu a mai plouat in ultimele zile, ingrijitorii arenei au putut sa tina terenul descoperit, astfel ca acesta s-a mai uscat, insa nu indeajuns pentru a putea face fata la 90 de minute de fotbal. In aceste conditii, oficialii stelisti se gandesc sa propuna ibericilor sa se pregateasca pe unul dintre terenurile alaturate arenei, pentru a proteja astfel gazonul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.