In pofida informatiilor care-l dadeau pe Cosmin Olaroiu ca plecat de la Steaua indiferent de rezultatul partidei de aseara, patronul Gigi Becali sustinea ieri la prinz ca antrenorul va ramine pe banca echipei campioane pina la sfirsitul campionatului, pentru ca are o lupta de continuat, cel putin pina in vara.

Contactat telefonic, latifundiarul a declarat ca Oli nu va parasi gruparea din Ghencea, chiar si in cazul in care echipa sa va fi eliminata din Cupa Romåniei dupa meciul cu Timisoara.

Dupa virful din Cupa UEFA, semifinala cu Middlesbrough si atingerea mirajului pe care-l reprezinta grupele Ligii Campionilor, perioada fireasca de recul isi face simtita prezenta in Ghencea din ce in ce mai mult. Cu toate ca vina este impartita intre oficiali, antrenor si jucatori, postul cel mai amenintat este cel al lui Cosmin Olaroiu. Antrenorul Stelei se pare ca s-a gindit serios la plecare in ultimele saptamini, numai ca sedinta pe care a facut-o Gigi Becali impreuna cu el si cu jucatorii sai i-a redat acestuia linistea macar pentru a termina campionatul in postura de antrenor al ros-albastrilor.

Contactat telefonic, patronul Stelei si-a reiterat dorinta ca Oli sa conduca echipa pe locul doi, la sfirsitul campionatului. "Olaroiu nu pleaca nicaieri. Acum discut cu el la palat si nici nu se pune problema sa nu mai fie antrenorul Stelei. Eu am vorbit cu el, si ramine asa. Avem alte lucruri pe care sa ne concentra m, nu pe infirmare de zvonuri. Deci, indiferent de rezultatul meciului cu Poli, Olaroiu ramine la Steaua", a spus latifundiarul din Pipera.

Surse din anturajul echipei pretind ca Olaroiu ar fi avut totusi un moment in care ar fi fost tentat sa renunte, Gigi Becali chemindu-l imediat la vila sa pentru a discuta cu el, reamintindu-i ca are incredere in el si ca postul sau nu este in pericol, asta pentru a-i asigura climatul necesar pregatirii partidelor urmatoare.

INItIATIVa. Vor sa-si faca post TV

Dupa modelul marilor echipe, Steaua incearca sa obtina licenta TV pentru a-si deschide un post de televiziune. Cel care ar urma sa se ocupe de toate pregatirile necesare lansarii este Silviu Prigoana, cel care a creat Realitatea si TV Sport, doua dintre televiziunile care au crescut in ultimii ani. "Da, dorim sa achizitionam licenta pentru a ne crea un post de televiziune. Silviu Prigoana se va ocupa de tot, dar deocamdata nu stiu mai multe", a declarat directorul sportiv al Stelei, Valeriu Argaseala.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.