Ionut Popescu, ministrul de Finante, a declarat ieri ca a avut o discutie cu Dumitru Dragomir, presedintele LPF, legata de restantele de 19 milioane de euro pe care le au echipele de Divizia A catre bugetul de stat. "Astept propuneri scrise din partea domnului Dragomir in privinta datoriilor cluburilor, dar pozitia noastra este aceeasi: toata lumea trebuie sa-si plateasca datoriile", a precizat Ionut Popescu.

Ministrul a evitat sa avanseze solutii de iesire din acest impas, care ar putea bloca viitoarea editie de campionat. "Eu nu vreau decat respectarea legii, indiferent ca este vorba de firme sau de cluburi sportive", a spus Popescu. Ministrul de Finante sugerase zilele trecute ca gruparile de Divizia A care au datorii la stat sa contracteze imprumuturi bancare si sa-si achite creantele, iar apoi sa plateasca esalonat catre institutiile financiare, refuzand ideea de reesalonare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.